Grupper & Kurser

Introduktion Bouldering
För dig som inte har någon tidigare erfarenhet av klättring eller har provat någon enstaka gång erbjuder vi en introduktion till bouldering där vi går igenom grundläggande klätterteknik och säkerhet. Ni får en god grund så att ni på ett säkert sätt kan bouldra på egen hand och fortsätta att utvecklas i er klättring. Gå kursen själv, med kompisarna eller familjen! Rekommenderad minimiålder 7 år, barn upp till 12 år deltar i vuxens sällskap. 

Tid: 60 minuter
Pris: 350 kr - om du kommer själv
           250 kr/person - om ni är minst två deltagare (200 kr för barn t.o.m 12 år)
Ingår: Hyrskor och instruktör


För att avboka krävs det att ni gör det 24h innan kurstillfället annars debiteras hela beloppet.Skolor & ungdomsföreningar
Prova på bouldering med skolklassen eller laget! Ni får prova på att klättra på våra 4.5 meter höga väggar som har alla möjliga lutningar och svårighetsgrader, en instruktör hjälper er att komma igång och ger tips och knep som kan vara bra för att komma upp. 

Tid: 90 minuter
Pris: från 100 kr/person (helgfria vardagar med start senast 15:00)    
Övrigt: Vi debiterar för minst 8 personer, kan endast bokas av skolor och föreningar. Medföljande lärare/vuxen bör hjälpa till att hålla ordning i gruppen. 


För att avboka krävs det att ni gör det 48h innan annars debiteras hela beloppet.


 
Företag & Vuxengrupper
Om ni vill göra något ihop där problemlösning är i fokus så är det bouldering ni ska prova! Ni får med hjälp av en instruktör möjligheten att klättra allt från lätta problem till mer utmande. Er instruktör hjälper er så att ni kommer igång på ett bra sätt och ger er också tips på teknik som kan vara avgörande för att klara väggarna/problemen.

Tid: 90 minuter
Pris: 190 kr/person (helgfria vardagar start senast 15:00) 
           290 kr/person  (helg samt em/kväll)
Ingår: Instruktör, hyrskor i mån av tillgång
Övrigt: Vi debiterar för minst 8 personer


För att avboka krävs det att ni gör det 48h innan annars debiteras hela beloppet.